Ivingătoarea competiţiei pentru “Cupa raionului Rezina la fotbal” primeşte cupa raionului, diploma şi 16 medalioane de gradul I şi un premiu financiar.
Echipa invinsă in finala mare este ocupanta locului II al Competiţiei şi se decorează cu diploma şi 16 medalioane de gradul II şi un premiu financiar.
Invingătoarea in finala mica este ocupanta locului III al Competiţiei, se decorează cu diploma şi 16 medalioane de gradul III şi cu un premiu financiar.
Echipa invinsă in finala mica se decorează cu diploma de gradul III şi un premiu financiar.
Jucătorul care este pe parcursul competiţiei a marcat cele mai multe goluri este numit "Cel mai bun fotbalist" inminindu-i-se diploma corespunzătoare şi un premiu financiar.
Ocupantul locului 2 şi 3 in lista bombardirilor, "eel mai bun apărător" şi "eel mai bun mijlocaş", primesc diplome corespunzătoare şi premii financiare.
Portarul care pe parcursul Competiţiei a incasat in medie pe joe cele mai puţine goluri este numit "Cel mai bun portar" inminindu-i-se diploma corespunzătoare şi un premiu financiar, la fel locul 2 şi 3.
Premierea se va efectua in aceiaşi zi indată după finala mare a "Cupei raionului Rezina la fotbal". Vor fi stabilite premii şi pentru cei mai buni apărători şi mijlocaşi.
Go to top